Gluténmentes mandulás, almás sütemény
Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi szint: Könnyű
Hozzávalók 12 adaghoz
- 2 db nagyobb alma
- 30 g 1:4 édesítőszer
- 1 csomag sütőpor
- 150 g NATURBIT Alfa-Mix lisztkeverék
- 100 g NATURBIT mandulaliszt
- 2 db tojás
- 55 g margarin
Elkészítés
- Az almát megpucoljuk, megmossuk és lereszeljük.
- A reszelt almát kikeverjük a tojással, az édesítővel, majd a margarinnal.
- Hozzáadjuk a liszteket, kikeverjük.
- Sütőpapíros tepsibe tesszük és 180°C fokos sütőben kb. 30 perc alatt tűpróbáig sütjük.
A mandula tökéletes párosítás az almához, így egy finom sütibe zártuk ezt a kombinációt.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
1 adag tápértéke
Energia | 152 kcal / 637 kJ |
Fehérje | 3,2 g |
Zsír | 8,3 g |
- amelyből telített zsírsavak | 1,4 g |
Szénhidrát | 15,2 g |
- amelyből cukrok | 4,7 g |
Rost | 2,5 g |
Só | 0,02 g |
A felhasznált termékeket keresse a www.hunorganic.com webáruházában!
A Hunorganic Kft. elérhetősége
Honlap: www.hunorganic.com
Telefonszám: : +36 (30) 533 9271
E-mail: contact@hunorganic.com
Perkáta, 2018. november 24.
Perkáta Online (HCJD & HLSZ)
Fotó: Hunorganic Kft.